Para a vosa comodidade, preparamos un artigo coas tapas que participan este ano no V Tapa Tour Oza-Cesuras. Porque unha imaxe vale máis que mil palabras!!!
A orden das tapas e restaurantes foi escollido ao azar. Imposible elexir pola nosa parte cal é mellor que outra. Para esos estades vos!!
Tapa: Horta de outono
Restaurante A de Maruja
Ingredientes principais: Vexetais, ovo, perexil e bacon
Lugar: Carres
Tapa: Salpicón de marisco con tosta de langosta
Casa Presedo
Ingredientes principais: Ensalada, rape, ovo, langostinos, volandeiras e anchoas
Lugar: Santaia
Tapa: Miniburger de vaca retinto
Bar O Apeadoiro
Ingredientes principais: Carne de vaca, boliño de pan, queixo, salsa de queixo, cebola caramelizada, leituga, ovo, pataca, cherry e bacon
Lugar: Cesuras
Tapa: Sam de carrilleiras, trigo tenro e encurtidos
Casa Che
Ingredientes principais: Carrilleiras, trigo tenro e encurtidos
Lugar: Santaia
Tapa: Ensalada de cocido con navizas con salsa de boletus
A Taberna de Trasanquelos
Ingredientes principais: Cocido, cebola, aceite, vinagre, navizas, salsa de boletus, boletus
Lugar: Trasanquelos
Tapa: Caralliños de mare
Parrillada Terranova
Ingredientes principais: Fideuá, ósos de rape, choupa, ameixas, langosta, cebola, porro, allo, pementa, perexil, viño seco e sal
Lugar: A Regueira
Tapa: Brioche de Cochinita pibil con boletus escabechados sobre chips de remolacha
Bar O Cruce
Ingredientes principais: Pan brioche, remolacha, porco, canela, achiote, pementa, boletus, maionesa, aceite, vinagre, kimchi, sal, ceboliño
Lugar: Burricios
Tapa: Pan bao recheio de tenreira galega a baixa temperatura
Restaurante O Moderno
Ingredientes principais: Pan bao, xerminados, cenoura, pemento vermello, pemento verde, cebola, pemento, carrete de vitela, viño Branco, aceite
Lugar: Oza dos Ríos
Tapa: Filloas recheas de carrilleiras
Stollen Grill
Ingredientes principais: Carrilleiras de porco, pementos, cebolas, cenorias, leite, fariña, queixo
Lugar: Oza dos Ríos
Tapa: Croquetón de outono
Bar A Farmacia
Ingredientes principais: Fariña, grelos, zorza, patacas, pan relado, margarina, leite sen lactosa, sal, pementa
Lugar: Oza dos Ríos
Tapa: A flor do Crecho
Bar O Crecho
Ingredientes principais: Pepino, queixo para untar, bacon, masa filo, salmón, herbas provenzais, gamba
Lugar: Oza dos Ríos
Tapa: Churrasco de porco meloso con óso crocante e migas de criollo
Casa Grande de Soxal
Ingredientes principais: Costela de porco, granada, viño tinto, masa filo, chourizo criollo e pan de aldea
Lugar: Cesuras
Podedes consultar os alérxenos das tapas no documento PDF que preparamos.
Non vos parecen unhas creacións deliciosas?? Pois participade no V Tapa Tour, degustade estas maravillas e con sorte gañade algún dos fabulosos premios que hai en xogo.
Bo proveito e boa sorte!!!!